RENDER 01
RENDER 04
RENDER 05
RENDER 07
RENDER 06
RENDER 02
RENDER-01
RENDER-04
RENDER-05
RENDER-07
RENDER-06
RENDER-02

Aurigaa

Project Name : Aurigaa

City : Bangalore

Project Status : Un-built

Construction Duration : NA

Year of Completion : NA

Project Category : High rise apartment

Total Built-up Area : 6345.34 Sqm

No. of Floors : B+G+8

Costs : NA

Design Team : CK, Sandeep

Site Coordinator : NA

Project Team –

PHE  & Structures : Design ventures  

Landscape Architects : 4site architects

Contractor : NA

Challenge – carving out a comfortable civic space in a small linear high density housing project.

Proposition

The high density dwelling space is lifted vertically to make fore ground porous for a well defined margin between private & public spaces.

The uniformity of the linear structure is made from 2 stacks for equal distribution of the design elements.

Description

Aurigaa, a high density linear structure, is made widely open at ground level. The design was to achieve a naturally breathing open space in a well developed compact structure. The porous ground level was designed to showcase the margin between public – vehicular circulation, common areas- civic services.  The stacks are placed in a row for the uniformity of the overall scheme.

RENDER 02

Renders

RENDER 07
RENDER 06
RENDER 02
RENDER 01
RENDER 04
RENDER 05
RENDER-07
RENDER-06
RENDER-02
RENDER-01
RENDER-04
RENDER-05
previous arrow
next arrow

Drawings

Related Projects

Subscribe to our Newsletetr

Receive our latest news and updates in your inbox.

Contact Us Now
Connect with us!